”Verkostoitumiselle antaisin arvosanan 5”

Hyvinkäällä maaliskuussa vietettyjen Viestintäpäivien pääteemana olivat some ja erilaiset kriisit. Aihetta käsiteltiin monipuolisesti sekä kriisien ennaltaehkäisyn, niihin varautumisen että varsinaisen kriisiviestinnän näkökulmasta.

Esityksistä parhaan palautteen (4,8/5) sai Maahanmuuttoviraston viestintäpäällikkö Aino Likitalon esitys "Case Migri: Kun kriisi yllättää, eikä ihan heti lopukaan...".

Toiseksi parhaaksi (4,5) arvioitiin JAT:n uuden puheenjohtajan, Hyvinkään kaupungin viestintäpäällikkö Sari-Leena Lundin esitys kriisiviestinnästä Hyvinkään ampumistapauksen yhteydessä ja kolmanneksi parhaaksi (4,4) sisäministeriön viestintäjohtaja Mika Mäkisen esitys "Virkamies, vihapuhe ja vastayhteisöt".

Yleisarvosana koko tilaisuudesta 4,7

Viestintäpäivät saivat palautekyselyyn vastanneilta erinomaisen yleisarvosanan. Erityisesti kiiteltiin aiheiden ja esitysten ajankohtaisuutta sekä iltaohjelmaa yllätysesiintyjineen. 100-vuotias Hyvinkään kaupunki sai lisäksi monelta erityiskiitokset vieraanvaraisuudestaan.

Kiitoksia osoitettiin myös kaikille – lähes 70:lle – osallistujalle. Tilaisuudessa oli palautteen mukaan helppo tutustua uusiin tuttavuuksiin ja vaihtaa kokemuksia ja näkemyksiä. Samalla saatiin hyviä vinkkejä myös käytännön työhön

Parasta JAT-päivillä olikin jälleen kerran kollegojen – sekä esiintyjien että osallistujien – vertaistuki toisilleen. Yksi palautteen antajista ilmaisi asian otsikon sanoin: "Verkostoitumiselle antaisin arvosanan 5”.

> Lue lisää Viestintäpäivistä ja tutustu myös muihin päivien esityksiin

Katselukerrat: 32

Kommentti

Sinun tulee olla Julkisen alan tiedottajat ry:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Julkisen alan tiedottajat ry

Tietoja

 

© 2017   Created by JAT.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot