JAT tarjoaa tapahtumia, koulutusta, verkostoja ja virkistystä

Me jattilaiset olemme viestinnän ammattilaisia, ja työskentelemme valtiolla, kunnilla, kuntayhtymissä tai niiden omistamissa yhtiöissä, seurakunnissa ja erilaisissa järjestöissä.

Meitä on tällä hetkellä jo yli 450. Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän jokainen meistä JATistakin saa. Tärkeä osa yhdistyksemme toimintaa on tutustuminen muihin julkisen puolen viestintää tekeviin ja siihen, miten julkisen alan viestintää toteutetaan toimivasti, tehokkaasti ja luovasti – niukoillakin resursseilla.

Edullinen jäsenmaksumme (35 €) perustuu siihen, että pyöritämme toimintaa luottamustyönä, korvauksetta toimivan hallituksen voimin, yhdessä jäsenistön kanssa.


Tapahtumia läpi vuoden

Jokainen jäsen tietää, millaisilla budjeteilla julkisen sektorin viestintää toteutetaan ja millaisia kiristyvät koulutusmäärärahamme ovat. Sen tähden haluamme tarjota vierailujen, verkostoitumisen ja virkistyksen lisäksi julkisen puolen kollegoillemme edullisia koulutustilaisuuksia, joissa ohjelman tasosta, annista ja mielenkiintoisuudesta ei ole tingitty, vaikka osallistumismaksut ovat omakustannustasoa.

Toimintamme punaisena lankana ovat kuukausittain järjestettävät vierailut erilaisiin, pääosin julkisen sektorin ja viestintäalan organisaatioihin. Vierailuilla tutustumme erityisesti siihen, miten ja millaisin resurssein viestintää toteutetaan.

JATin vuotta rytmittävät vierailujen lisäksi kolme perinteikästä tapahtumaa: Tammibileet, Viestintäpäivät ja ulkomaan opintomatka. Vuosi potkaistaan käyntiin Tammibileissä, jotka ovat nimensä mukaisesti yhtä juhlaa.


Kilauta JAT-kaverille

Tärkeä osa vierailuja ja muuta toimintaamme on verkostoituminen. On mukavaa ja hyödyllistä voida ”kilauttaa kaverille”, kun työpöydälle ilmestyy ratkaistava ongelma, eikä tiedä miten siihen tarttuisi. Hyödyllistä on myös tuulettaa ajatuksiaan ja sparrata ideoitaan tutun ammattilaisen kanssa. Tämä on erityisen arvokasta silloin, kun itse toimii organisaatiossaan ainoana viestinnän ammattilaisena.


Suurta sisältöä pieneen hintaan

Keväisin järjestettävät JATin Viestintäpäivät on julkisen alan viestinnän tarpeisiin räätälöity kaksipäiväinen koulutustapahtuma. Vain jattilaisille avoimen koulutuksen ohjelma on korkeatasoista, mutta osallistumiskustannukset matalat.

Ulkomaan opintomatkojen kohteina ovat olleet vuosien varrella muun muassa Amsterdam, Praha, Lontoo, Bryssel, Berliini, Wien, Dublin, Budapest, Kööpenhamina, Tartto, Tallinna ja Tukholma sekä taloudellisesti runsaampina aikoina myös  Washington D.C.

Kommentti

Sinun tulee olla Julkisen alan tiedottajat ry:n jäsen ennen kuin voit kommentoida!

Liity verkostoon Julkisen alan tiedottajat ry

Tietoja

 

© 2017   Created by JAT.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot