Olemme halunneet tehdä sivustosta elävän, jotta se kuvastaisi toimintaamme ja jäsenistöämme. Mitä sinä kaipaisit sivuille lisää tai vähemmän? Mitä tekisit toisin?

Kaipaamme suoraa palautetta, jotta sivusto palvelisi parhaalla mahdollisella tavalla juuri sinun tarpeitasi. Jos et halua antaa palautetta suoraan tähän keskusteluketjuun, voit lähettää sitä meille myös sähköpostitse osoitteeseen webmaster (at) jat.fi.

Tehdään sivuista yhdessä jattilaisten näköiset!

Katselukerrat: 471

Vastaa tähän

Vastaukset tähän keskusteluun

Ainakin yläkuvasta yhdistyksen nimen ensimmäisen sanan Julkiset > Julkisen, vaikka kyse onkin vain yhdestä kirjaimesta ;-).

 

Kiitos Jaana! Uskomatonta ettei kukaan ollut tuosta aiemmin huomauttanut. Nyt nimi on korjattu. Kerrothan, jos huomaat muitakin ihmeellisyyksiä.

Hyvää lauantain jatkoa!

/Eeva

Kiitos Jussi. Kiva paikka ihanille kuville. Iloisen haikeana muistelen mukavaa matkaamme...

Jussi Omaheimo sanoi:

En tiedä oliko kukaan muu valmis muuttamaan, mutta lisäsin tuonne valokuville oman osion. Amsterdamin opintomatkan kuvia sinne nyt pukkaa. Jee.

Kiitän työstäjiä hyvin tehdystä työstä! Sivut ovat toimivat ja sisältävät kaikki olennaiset elementit.

Kiitos Laura!

Samaa mieltä Jussin kanssa! Meillä on alkamassa intran uudistaminen, ja kaikki kokemukset ja ideat olisivat tervetulleita.

Jussi olikin jo perustanut tänne ryhmän, jossa voi pohtia intrauudistusta, hienoa! Sitten vain uusia ryhmiä perustamaan. :)

Tammibileistä kertovan sivun url-on vähän tyhmä kun kyseessä on koostesivu eikä menneen tapahtuman sivu mutta voiko url-osoitteen muotoa muuttaa ilman, että koko sivu pitää tehdä uusiksi?

http://jat.fi/page/jat-in-perinteisi-tammibileit-vietettiin-korjaam...

Vastaa keskusteluun

RSS

Tietoja

 

© 2017   Created by JAT.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot