HSY:n vieraiksi Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle

Tapahtuman tiedot

HSY:n vieraiksi Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle

Aika: 14. syyskuu 2017 kohdasta 15:00 kohtaan 17:00
Sijainti: Viikinmäen puhdistamon auditorio
Katu: Hernepellontie 24
Kaupunki: Helsinki
Verkkosivu tai kartta: https://www.google.fi/maps/pl…
Tapahtumatyyppi: jäsenvierailu
Järjestäjä: JAT
Uusimmat tapahtumat: Syys 7

Vie Outlookiiin tai iCaliin (.ics

Tapahtuman kuvaus

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY on kuntayhtymä, joka tuottaa vesihuollon ja jätehuollon palveluja sekä tietoa pääkaupunkiseudusta ja ympäristöstä. HSY auttaa asukkaita toimimaan paremman ympäristön puolesta.  Lisätietoa laitoksesta

Vierailulla kuulemme, miten lisätä asukkaiden ympäristötietoutta sekä saada heitä suuntaamaan toimintatapoja ympäristöystävälliseen suuntaan? Saamme tilaisuudessa esimerkkejä jo menneistä viestintäkampanjoista sekä kuulemme tulevasta.

Miten esimerkiksi sujui markkinointiyhteistyö Arman Alizadin kanssa Kiitos kun lajittelet -kampanjassa?

Mainoselokuvien lisäksi tehtiin liuta somevideoita: esimerkkeinä sokkolajitteluhaasteet sekä haastattelut Tarja Halosen ja Jenni Vartiaisen kanssa.


Viestintäjohtaja Riitta-Liisa Hahtala kertoo viestintä- ja neuvontayksikön organisoitumisesta ja markkinointisuunnittelija Petri Backström kampanjoista.

Lopuksi jattilaisilla on mahdollisuus päästä tutustumiskierrokselle Pohjoismaiden suurimpaan jätevedenpuhdistuslaitokseen. HUOM. Laitosvierailu ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Aika: torstai 14.9.2017 klo 15–17
Osoite: Hernepellontie 24, 00710 Helsinki

Esimerkiksi Rautatientorilta paikalle pääsee noin puolessa tunnissa bussilinjoilla 71, 71B ja 78. Kts. www.reittiopas.fi

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään maanantaina 11.9. > Linkki ilmoittautumislomakkeeseen


HUOM. Jos joudut peruuttamaan osallistumisesi ilmoittautumisen jälkeen, ilmoita siitä mieluiten saamasi Lyyti-vahvistusviestin kautta. Viestissä on "Muokkaa tietojasi" -linkki, josta voi tehdä peruutuksen.

Huomioithan myös sen, että JATin tapahtumat ja koulutukset on tarkoitettu vain jäsenmaksunsa maksaneille jäsenille. Ellet vielä ole jäsen, voit lähettää hakemuksesi kotisivujemme kautta osoitteessa http://jat.fi/page/liity-jaseneksi. Jäsenmaksumme on 35 €/v.

Kommenttitaulu

Kommentti

Vastaa HSY:n vieraiksi Viikinmäen jätevedenpuhdistamolle:lle lisätäksesi kommenttisi.

Liity verkostoon Julkisen alan tiedottajat ry

Osallistuu (1)

Tietoja

 

© 2017   Created by JAT.   Toiminnon tarjoaa

Merkit  |  Ilmoita ongelmasta  |  Palveluehdot